top of page
5553516.jpg

Räkkryssningar

Var med och fira onsdagar och fredagar på våra fantastiska räkkryssningar! Ta chansen att njuta av den vackra skärgården tillsammans med våra underhållande trubadurer som alltid ser till att det blir en härlig stämning ombord. Boka en plats för dig och max 54 vänner och välj själv om du vill sitta inne eller ute beroende på vädret.

Don't miss out on the fun!

Vad ingår i Räkbuffé

Så mycket räkor ni orkar äta. Tillbehör sallad, rhodeisland, aioli, brieost, goudaost, bröd, kaffe/the, kaka, läsk/vatten 

När

Onsdag och fredag
kl 18:45-22:15   28 juni-4 augusti
kl 17:30-21:00   9 aug-1 sep 

5553516.jpg

Kryssningen går i Oskarshamns södra skärgård genom ”Enegatsleden” till Näset, där vi gör ett stopp i drygt en timma för att sträcka på benen eller kanske ta en svängom på kajen - kan man ha det bättre? 
I räkkryssningen ingår så mycket räkor ni vill, 2 dippsåser, sallad, bröd, smör, påläggsost, brieost, läsk/lättöl, kaffe och kaka. (alternativ mat anges vid bokning) 

Betalning kontant eller kort ombord vid avresa.: Länk direkt till ”bokning/turlista”

Vanliga frågor

Vad händer om det regnar?

Vi bokar ej på fler personer än vad som får plats på däck.

Om man är intolerant mot något?

Intolerans meddelas vid bokning. Normalt alternativ till räkor är kycklingsallad, men vi ordnar även alternativ för vegan och glutenintoleranta.

Hur sent kan man boka av?

Senast en dag innan tur eftersom vi beställer maten då. Har man ej bokat av faktureras mat kostnad. Dvs 160:-/person

Kan turen ställas in helt?

Ja, men mycket sällan. Om det regnar och/eller blåser väldigt mycket kan turen ställas in helt. NI blir i så fall kontaktade när beslutet tas. Det händer dock några sommar att vi får välja en nordlig tur istället för den södra om det blåser hård nordostlig vind.

Det är oftast fullbokat! Kan man sätta upp sig på väntelista?

Nej, men man kan ringa någon dag innan önskad tur, för oftast blir det några avbokningar. Dock sällan fler än 6 personer.

Kan man ha det bättre?

Skulle inte tro de :)

5553516.jpg

Priser

bottom of page